dimecres, 1 d’abril del 2009

"És l'hora de tocar els Intocables"

Raimon Panikkar és un dels meus referents, suposo que el fet que sigui família hi deu ajudar, però el fet és que sempre que l'escolto aprenc de la seva experiència i li dono la raó en casi tot, encara que jo no crec en cap Déu. Tot i els seus noranta anys encara conserva una lucidesa espectacular que deixa en un segon pla la seva falta de fluïdesa i que fa que escoltar-lo sigui un plaer.
Sempre que l'escolto em fa ràbia sentir a dir que és el Filòsof català més reconegut internacionalment, però alhora veure que aquells que l'alaven no foten ni cas de les seves paraules.

Us convido veure una entrevista seva a vilaweb i us en deixo un petit tastet: "benaurats els que no escarmenten. Ho feies amb bona voluntat, doncs torna-ho a fer. Som porucs, ens falta espontaneïtat, que vol dir que ens falta llibertat. L'home feliç és l'home lliure"

4 comentaris:

  1. m'agrada com feia corretgir els exàmens: -qui sóc jo per jutjar-te a tu, que has estat mitja hora davant meu? tu et coneixes millor: jutja't a tu mateix, posa't nota!
    oh mira que bé! jo segur que no seria l'excepció, em vindrien ganes d'estudiar molt i tot!

    ResponElimina
  2. Per on pares Bernat? Ens veiem aquest vespre!
    fes bundat!

    ResponElimina
  3. m'agrada com feia corretgir els exàmens: -qui sóc jo per jutjar-te a tu, que has estat mitja hora davant meu? tu et coneixes millor: jutja't a tu mateix, posa't nota!



    hervey bay web designer
    rokoksin

    ResponElimina