dilluns, 26 de gener del 2009

Plaça Ovidi Montllor



Ahir tornant de la capital del reino vaig veure que a la contraportada del Punt hi sortia la placa de la plaça Ovidi Montllor que els Maulets van enganxar per rebatejar el que es coneixia com a plaça Constitució. L'autor de la contraportada aprofita que la placa encara hi és ben visible per defensar la proposta, que la CUP i Maulets ja fa temps que demanen, de canvi del nom oficial d'aquesta plaça, doncs per molt que fa un temps molts gironins podien veure la constitució com un avanç, actualment la majoria la veu com un fre en les ambicions dels Països Catalans.

Potser ens hem de plantejar si convé començar a fer una campanya més ferma per aconseguir el canvi de nom i intentar que l'acció simbòlica de canviar la placa de la plaça cada 6 de desembre hagi sigut l'avantsala d'una campanya més llarga, cal que durant tot l'any la placa hi sigui visible. La figura de l'Ovidi Montllor ha de ser ben present en totes les generacions i dedicar-li una plaça tant cèntrica és el mínim que podem fer, com mínim una bona campanya servirà perquè apropar el cantautor d'Alcoi a molta gent.

5 comentaris:

  1. avant amb l'Ovidi que tinc la sensació que ens la posaran al bocamoll,...hehehe

    ResponElimina
  2. avui he llegit que l'endemà que sortís això a la contraportada del punt ja havien tret la placa que van penjar els Maulets.

    és molt eficaç l'ajuntament de Girona.

    ResponElimina
  3. quina ràbia.. actualitza això i ben fet eeh! enfada't.. en cesc diu que n'haurem de fer més!
    jo ja t'he dit a qui pots provar de demanar-li que ens la tornin, jo no ho faré pas! hehehe

    bruuf!
    (la foto la podries haver posat una mica més grossa, no? ;))

    ResponElimina
  4. N'he respost 4 de 5... Prou bé?
    No n'estic segura, però esperem que sigui així!

    Fins demà bernat!

    ResponElimina
  5. molt millor... sí, sí, tot i que jo hi posaria.. hehehe res home res!

    un petonarro!
    molt bé maria!

    ResponElimina