dimecres, 11 de març del 2009

Burgesos botiflers, també us cremarem a vosaltres!


Els presidents de la Cambra de Comerç de Girona, Domènec Espadalé; de Caixa Girona, Arcadi Calzada; de la Fundació Gala-Salvador Dalí, Ramon Boixadós, i de «la Caixa», Isidre Fainé. Aquests botiflers sòn els principals responsables de que s'hagi creat la Fundació Princep de Girona, en honor i excelència del maldestre borbó que té una numero més que el desgraciat Felip V.
Es veu doncs, que això dels botiflers va de Felip a Felip, el que no saben els d'avui és que els catalans ja en vam quedar farts amb l'anterior i no tolerarem que n'hi torni a haver una altre. Així doncs, qualsevol intent que serveixi per netejar la imatge d'aquest personatge ha de ser pres com a una greu agressió al nostre poble i, com a tal, se l'ha de combatre amb totes les nostres forces.
La societat gironina no pot permetre que s'utilitzi el nom de la nostra ciutat per cantar les virtuts del nostre botxí. Que no m'expliquin sopars de duro sobre les beques o premis que donarà aquesta fundació, si el que volien era això no li haguessin posat aquest nom. L'únic objectiu d'aquesta colla de botiflers monàrquics és que la casa reial no s'enfadi amb Girona després de la crema de fotos, sembla que no els ha quedat clar que la societat gironina no vol CAP borbó, ni ara ni mai! i que tampoc vol cap del botiflers que els hi fan el joc.
Així doncs:
CREMEM EL REI, EL PRÍNCEP I ELS BOTIFLERS COL·LABORADORS!!

2 comentaris:

  1. Amb la cresta, però tota la raó del món. Clar que sí,..que es vagin preparant els borbons i els botiflers que la fundació de merda no tindrà ni una inauguració ni una trajectòria senzilla,..els gironins i gironines reaccionaran com cal!

    jo també cremo la monarquia i la burgesia

    ResponElimina
  2. Allergic reactions can promote snoring. If this is the case, then the things that the person is allergic to should be removed from their environment. Over the counter allergy medications also may relieve symptoms.
    play the blues
    depressione attacchi di panico manuale libro psichiatra

    ResponElimina